Jag heter Johanna Jansson och är diplomerad hundmassör och certifierad hundfysioterapeut på UPH (www.UPH.nu). Jag är också utbildad hundinstruktör och problemhundskonsult vid Hundens Hus.

Jag arbetar med Genuin Svensk Massage, GSM. Läs mer under fliken Massage.

Det är väldigt spännande att se vad massagen faktiskt gör med hundarna. Många hundägare pratar om hur glada hundarna verkar dagarna efter en behandling.

Jag bor och verkar i Spekeröd, strax söder om Stenungsund och ca 5mil norr om Göteborg. Min familj består av tre pojkar, tre hundar och en äkta man.

På min fritid tränar jag gärna hundarna eller trampar runt i skogen av en eller annan anledning (svamp, spår, picknick, lugn och ro!)

Hundarna tränas i agility, lydnad och viltspår. Tävlar gör jag ibland, men jag har dåliga tävlingsnerver.

Jag hjälper också till som instruktör i en förenings som heter Orust Hundägarförening (www.orusthund.com)

Jag ställer ut mina hundarna någon gång då och då. Jag tycker personligen att utställningar är mycket intressanta tillställningar. Jag har alltid varit intresserad av hur hundarna rör sig och vad som påverkar vad.

Ett stort intresse inom hund är också hundens språk och beteenden. Hundarna försöker säga oss saker hela tiden. Vi vill att de ska lyssna på våra kommandon, men hur bra är vi på att lyssna när hunden försöker kommunicera med oss?